Wie voert de bestellingen voor jullie uit?

De webshopverkopen worden uitgevoerd onder de verantwoordelijkheid van Vrije Boeken, Amersfoort, in opdracht van de uitgever van de betreffende boeken. De verpakking en verzending wordt gedaan door het Centraal Boekhuis te Culemborg, net als bij elke andere grote internetboekhandel zoals Ako, Bruna, bol.com, etc.

Vrije Boeken is een onderdeel van De Vrije Uitgevers, een samenwerkingsverband van ruim driehonderd kleinere uitgeverijen. Vrije Boeken heeft, naast een grote webshop voor alle boeken van al onze uitgevers, diverse kleinere webshops/websites die speciaal gemaakt zijn voor onze uitgevers. Voor meer informatie gaat u naar www.vrijeuitgevers.nl of www.vrijeboeken.com.

Door in een van onze shops te bestellen, bestelt u in feite rechtstreeks bij de uitgever.  Het voordeel is dat de internetboekhandel hiermee wordt overgeslagen. Hierdoor heeft de uitgever meer winst (de verkoopprijs mag hij echter niet verlagen, want er is in Nederland de Wet op de Vaste Boekenprijs, dus een boek kost overal hetzelfde), die ten goede komt aan de auteur en/of het maken van nieuw publicaties.

Meer informatie.

Terug naar overzicht